Go to content
Malonogometni turnir Jarun





RASPORED I REZULTATI



TABLICE



STRIJELCI




Igralište Osnovne škole Ivana Meštrovića
19.-21. lipnja 2009.


U razdoblju od 19.-21. lipnja 2009. održan je 1. Malonogometni turnir pod nazivom Jarun 2009 u organizaciji MNK Jarun. Na turniru je sudjelovalo 22 momčadi iz cijeloga grada koje su bile raspoređene u osam skupina. Dvije najbolje ekipe iz skupine su se plasirale u osminu finala.

Već u osmini finala su se neki favoriti oprostili od turnira. Catering Favory, predvođen Smolčićem i Grcićem, je nakon 2:2 u regularnom dijelu ispao na sedmerce od vrlo jake momčadi Pupa kod Ljubice-Bass. MNK Gorbi je rezultatom 2:0 iznenadio odličnu momčad CB Brooklyn A-Kebap za koju je na turniru nastupio i Dinko Huskić. Na ispadanje u osmini finala nisu računali ni dečki iz CB Lula-Bavaria koji su izgubili od Pekarne Stil na sedmerce. U kvartovskom derbiju između momčadi Jozo i prijatelji i momčadi Jarun deblji kraj su izvukli stariji dečki koji su podcjenili mlađe, te golom Lukavečkog u četvrtinu finala prolazi Jarun.

U četvrtini finala očekivanu pobjedu postigle su momčadi Pupa kod Ljubice-Bass i Pekarna Stil koje su uvjerljivim nastupima izborile polufinale. U vrlo dobroj i čvrstoj utakmici ekipa Bambuche je boljim izvođenjem sedmeraca izbacila favoriziranu momčad CB Friends predvođenu Džajom. Najveće iznenađenje turnira CB Ritual plasirao se u polufinale preko Kroflin instalacija zahvaljujući raspoloženima Kraljeviću i Rakeliju.

Pupa kod Ljubice-Bass (Fočić, Jozukić, Hleb, Vrkić...) je očekivano, ali teško prošla u finale pobjedom  3:2 nad momčadi CB Ritual, dok je Pekarna Stil na krilima Skorina i Javornika, koji je postigao sva 4 gola, pobjedila Bambuchu 4:0.

Bambucha je uvjerljivom pobjedom u utakmici za treće mjesto nadvisila momčad CB Ritual rezultatom 3:0 i zasluženo odnijela nagradu od 1000 kn i pehar.

Između utakmice za treće mjesto i finala odigrana je revijalna utakmica između    ŽNK Agram i ŽNK Dinamo-Maksimir. Preko 300 gledatelja bilo je oduševljeno predstavom koju su nam cure priredile. Lijepi potezi i još ljepše akcije mamile su gromoglasne aplauze. Rezultat na kraju nije važan, važno je promovirati ženski nogomet koji to, složit će se svi, definitivno zaslužuje. Čestitamo curama i želimo im puno uspjeha u nogometnim vodama.

U finalu su dvije najbolje momčadi na turniru odmjerile snage. U čvrstoj i borbenoj utakmici s vrlo malo prilika nije bilo pogodaka, te se pobjednik odlučivao izvođenjem sedmeraca. U junaka turnira se promovirao golman Pekarne Stil, Antonijo Šišić, koji je obranio dva sedmerca i time odveo svoju momčad do pobjedničkog trona i nagrade od 7000 kn.

Konačni poredak:    1. Pekarna Stil
                             2. Pupa kod Ljubice-Bass
                             3. Bambucha
                             4. CB Ritual





Nagrađeni su i najbolji pojedinci turnira. Za najboljeg igrača proglašen je MARIO SKORIN, najbolji strijelac sa 11 pogodaka bio je ZORAN JAVORNIK, a za najboljeg golmana izabran je ANTONIJO ŠIŠIĆ, svi iz Pekarne Stil.

Čestitamo!

                      

             Javornik Zoran                        Skorin Mario                          Šišić Antonio




DŠR Jarun
29.6.2009.

2009 - 2021 Društvo športske rekreacije Jarun
Back to content