Go to content
Malonogometni turnir Jarun





RASPORED I REZULTATI



TABLICE



STRIJELCI




4. Malonogometni turnir

povodom Dana državnosti
JARUN 2012


21. - 25. lipnja 2012
igralište OŠ Ivana Meštrovića




CB Dobermannu naslov na Jarunu




Društvo športske rekreacije Jarun
tradicionalno već četvrtu godinu zaredom organiziralo je Malonogometni turnir povodom Dana državnosti Jarun 2012. Jedan od najvećih, najsadržajnijih i najbolje organiziranih ljetnih turnira u Zagrebu počeo je 21. lipnja, a završio 26. lipnja 2012. Turnir je trajao, nepredviđeno, jedan dan duže zbog vrlo jakog nevremena i općeg potopa cijelog prostora na kojem se cijeli događaj odvijao. Na žalost, to se dogodilo finalnog dana turnira pa su osim utakmica odgođeni i svi popratni sadržaji koji su se trebali održati taj dan. Tako je otkazana revijalna utakmica između ŽNK Agrama i Studentske ženske nogometne reprezentacije i veliki završni koncert Slavonskih lola. Bez obzira na sve poteškoće, završnica turnira se odigrala dan poslije (26.6.), te smo dobili nove osvajače i priveli kraju 4. izdanje malonogometnog turnira na Jarunu. Cijeli turnir bio je popraćen humanitarnom akcijom prikupljanja sredstava za Zakladu za školovanje slijepih Marko Brkić, te je prikupljeno 1500 kn. Svi sudionici akcije nagrađeni su poklon paketima naših sponzora, te im se ovim putem još jednom zahvaljujemo. Svi posjetitelji su mogli uživati svaku večer uz živu muziku naših tamburaša i u projekcijama utakmica četvrtine finala Europskog prvenstva u nogometu na velikom platnu.

Na turniru su sudjelovale 32 momčadi koje su bile raspoređene u 8 skupina. Svaka momčad je imala zagarantirane tri utakmice. Igralo se sustavom 5+1 na akumulirane prekršaje s loptom broj 5 (SELECT). Vrlo smo ponosni i velika čast nam je bilo ugostiti momčadi Udruge Crne mambe - Gromovi (2. gardijska brigada) i Udruge ratnih veterana Tigrovi (1. gardijska brigada). Ovim putem im se još jednom zahvaljujemo što su svojim dolaskom uveličali naš turnir i očekujemo ih i sljedeće godine. Vrlo jaku konkurenciju i borbu za sam  vrh najavljivale su mnoge momčadi kao što su CB Dobermann, Izletište Milečki, MNK Kustošija, Studio Valore, CB Respect, MNK Tuljani, branitelj naslova Begal CB Lula, HDZ Jarun, CB XXL Excerpo....

Već u fazi razigravanja po skupinama nekoliko je momčadi, neočekivano za njih, završilo nastup na Jarunu. Među njima su CB Dalmatino (Karlovac), MNK Gorbi, prošlogodišnji polufinalisti CB Perla - Napoli koji nisu postigli niti jedan pogodak, Duh Sveti Jarun, NC Stenjevec, Bad, CB XXL Excerpo... U osmini finala vrlo uvjerljivim pobjedama prolazak u četvrtinu finala osiguravaju MNK Kustošija, MNK Sasina-Križan instalacije, CB Dobermann i HDZ Jarun, a hladan tuš doživjeli su branitelji naslova Begal CB Lula porazom od Gengara, Studio valore, CB Respect i MNK Tuljani. Četvrtfinale naizgled lagano prolaze MNK Kustošija i Izletište Milečki uvjerljivim pobjedama od 3:0, a CB Dobermann i HDZ Jarun prolazak osiguravaju boljim izvođenjem sedmeraca od iznenađenja turnira Gengara i CB Dan-Studio za sunčanje Sunčeko. U polufinalu sastali su se MNK Kustošija i Izletište Milečki, te HDZ Jarun i CB Dobermann. Izletište Milečki je izborilo finale boljim izvođenjem sedmeraca po vrlo jakoj kiši i jako teškim uvjetima za igru, a CB Dobermann je pobjedom od 1:0 osigurao borbu za naslov. Treće mjesto i nagrada od 1000 kn pripala je momčadi HDZ Jarun koji su pobjedili MNK Kustošiju 3:0 bb, a naslov 4. malonogometnog turnira povodom Dana državnosti Jarun 2012 i nagrada od 7000 kn zasluženo je pripala CB Dobermannu koji je nadigrao Izletište Milečki rezultatom 2:0.


1. mjesto: CB Dobermann
2. mjesto: Izletište Milečki
3. mjesto: HDZ Jarun

     


Najbolji pojedinci turnira:

Hrvoje Penava (CB Dobermann) - najbolji igrač
Sadat Ziberi (MNK Kustošija) - najbolji strijelac
Ivan Ivić (Izletište Milečki) - najbolji golman


Čestitamo svim nagrađenim momčadima i pojedincima, čestitamo svim sudionicima, zahvaljujemo se što ste sudjelovali na našem turniru, te se nadamo da se vidimo i dogodine u još boljem i sadržajnijem izdanju.


.

2009 - 2021 Društvo športske rekreacije Jarun
Back to content