Go to content
Košarka 3x3


RASPORED I REZULTATI





TABLICE












PROPOZICIJE TURNIRA












Košarkaški turnir




23. - 25.6.2021.


SENIORI
(16+)

VETERANI
(1986.g. i stariji)

igralište OŠ Ivana Meštrovića, Zagreb





Raspored:

23.6. - veteranski turnir skupine (17:30 - 00:00)

24.6. - seniorski turnir skupine (17:30 - 00:00)

25.6. - završnica seniorskog i veteranskog turnira (17:30 - 00:00)


Sistem igranja:
3 vs 3

10 min

ili

do 21 poen


Vrsta podloge:
beton

Lopta:
službena 3x3 Wilson 6


Pravila:

FIBA



NAGRADE


1. mjesto:
3.000 kn poklon bon Hervis + pehar

2. mjesto:
2.000 kn poklon bon Hervis + pehar

3. mjesto:
1.000 kn poklon bon Hervis + pehar



Kotizacija:
200 kn

bogati pokloni sponzora i pehari za:
- najboljeg igrača  


Izvlačenje:
19.6.2021. u 20h



Prijave do:
19.6.2021.

099/232-7649
095/904-2488



Ove godine uvodimo novo natjecanje. Prekrasno košarkaško igralište i nove reflektore iskoristit ćemo organizirajući košarkaški turnir 3 na 3. Turnir će se održati u seniorskoj (16+) i veteranskoj (1986.g. i stariji) konkurenciji. Kotizacija iznosi minimalnih 200 kn za obje konkurencije, a glavni sponzor turnira Hervis osigurao je bogate nagrade. Vratimo košarku gdje joj je mjesto, vratimo hakl na naša igrališta. Prijavi svoju ekipu i osvoji prvi streetball turnir HERVIS 3x3 Jarun 2021.




Osim košrkaškog turnira na manifestaciji "Biram sport" vas očekuje bogati program i popratni sadržaji. U nastavku možete vidjeti što će se sve odvijati na igralištu OŠ Ivana Meštrovića od 19. - 26.6.2021.


VELIKI SPORTSKI ZABAVNI PARK


Na prostoru od 2000 m2 biti će postavljen veliki tematski zabavni park u kojem će moći uživati najmlađi, ali i njihovi roditelji. Park će imati preko 15 najsuvremenijih sportsko - zabavnih napuhanaca koji još nisu viđeni na našim prostorima. Veliki nogometni pikado, nogo biljar, bejzbol, streljana i još mnogo zanimljivih i privlačnih napuhanaca. Dođite i uživajte sa svojim najmlađima u nezaboravnoj obiteljskoj zabavi.


DENIS DJEČJI KUTAK



Za naše najmlađe posjetitelje pripremili smo besplatnu igraonicu koju smo opremili u suradnji s našim sponzorima Denis igračke, Toy Box i Muzej iluzija. Dječji kutak će sadržavati brojne igračke, sportske rekvizite, bojice i flomastere, bojanke i još puno zanimljivih dječjih stvari. Dovedite svoju djecu i omogućite im veselu zabavu u Denis dječjem kutku.


VIDEO ZID HRVATSKA - ŠKOTSKA (utorak, 22.6. u 21h)




Hrvatska nogometna reprezentacija nakon srebra u Rusiji 2018. godine nastupa na još jednom velikom natjecanju. Ovoga puta na redu je Europsko prvenstvo gdje Vatreni igraju u skupini s Engleskom, Češkom i Škotskom. Zadnju utakmicu u skupini naši igraju protiv Škotske 22.6. u 21h, a mi smo vam pripremili veliki video zid i vrhunski ambijent za praćenje utakmice. Dođite na igralište OŠ Ivana Meštrovića i podržite reprezentaciju Hrvatske u možda odlučujućoj utakmici za prolazak grupne faze natjecanja.

12. MALONOGOMETNI TURNIR "PRVO HRVATSKO PIVO KUP JARUN 2021."


Društvo športske rekreacije Jarun tradicionalno dvanaestu godinu zaredom organizira najveći ljetni malonogometni turnir u Gradu Zagrebu "Prvo hrvatsko pivo kup Jarun 2021". Turnir će se održati od 19. - 26. lipnja 2021. u sklopu manifestacije "Biram sport" na igralištu OŠ Ivana Meštrovića na Jarunu (Martina Pušteka 1). Ove godine natjecanje će se odvijati u seniorskoj (16+) i veteranskoj (1986.g. i stariji) konkurenciji. Zahvaljujući reflektorima koje smo dobili PHP kup Jarun postaje noćni turnir, a ukupni nagradni fond iznosi 32.000 kn. Prijavi svoju ekipu i osvoji najjači ljetni turnir u Gradu Zagrebu.  

FOOTPOOL - NOGO BILJAR


Footpool biljar nogomet je nova aktivnost koju ćete moći isprobati na manifestaciji Biram sport. Sve popularnija zabava u svijetu, pogotovo u Americi i Engleskoj. Pravila igre su slična biljaru, ali uz jednu bitnu iznimku, loptu udarate nogom. Veličina Footpool stola je 6.6 x 3.6 metara igrive površine što vam daje dovoljno prostora za kretanje i vrhunsku zabavu. Odlična zabava za velike i male.

VEČERNJI KONCERTI



Navečer će vas na našoj pozornici zabavljati razni izvođači i DJ-i. Nastupat će i naši dragi gosti, slijepi glazbenici koji su uvijek znali užariti atmosferu na Jarunu. Garantiramo vrhunsku zabavu i odličan provod uz promotivne cijene hrane i pića, te ugodnu i ležernu atmosferu. Naravno, najbitnije od svega je da je ulaz besplatan.


HUMANITARNA AKCIJA




Sljepoća je uvijek bila i biti će teška invalidnost, a u Hrvatskoj je ovim invaliditetom pogođeno oko 5800 osoba. Obzirom na hendikep šira društvena zajednica svjesno ili nesvjesno izopćava i odbacuje takve osobe iz društvenih aktivnosti i društva općenito. Razlog tome leži, između ostaloga, i u činjenici da je sve manje osoba upoznato s problemima i životom slijepih osoba i da nisu educirani za osnovnu svakodnevnu pomoć istima. Humanitarnom akcijom želimo integrirati slijepe u društvo, približiti mladima život i svakodnevne poteškoće s kojima se slijepe osobe susreću. Demonstrirati razne sportske i društvene aktivnosti namijenjene slijepim osobama kao što su nogomet za slijepe s posebnom zvučnom loptom, šah za slijepe, čovječe ne ljuti se i kartaške igre s kartama namijenjenim isključivo slijepim osobama. Potaknuti mlade da se na trenutak stave u poziciju slijepe osobe, stave povez na oči i pokušaju se kretati pomoću bijelog štapa. U suradnji sa Hrvatskim savezom slijepih osigurali smo potrebne rekvizite, a naši volonteri koji su educirani za pomoć slijepima educirati će posjetitelje.
Kao i svake godine neizostavni dio naše manifestacije je humanitarna tombola u kojoj prikupljamo sredstva za Zakladu za školovanje slijepih Marko Brkić. Tombola će se održati u vidu pikada gdje je svako polje dobitno. Doniranjem 10 kn dobit ćete vrlo vrijednu nagradu jednog od naših sponzora i donatora. Pozivamo vas da u što većem broju sudjelujete u tomboli i time pomognete u školovanju slijepih učenika i studenata. Također, pozivamo sve zainteresirane donatore koji su spremni osigurati simbolične poklon pakete i time obogatiti nagrade za tombolu.

BOGATA UGOSTITELJSKA PONUDA





Generalni sponzor



Zlatni sponzor






Senator.hr


Medijski pokrovitelji











Srebrni sponzor


















Brončani sponzor
















Sponzori



































DŠR Jarun se od srca zahvaljuje svim sponzorima i donatorima na ukazanom povjerenju.

2009 - 2021 Društvo športske rekreacije Jarun
Back to content